«Διάγγελμα» Μητσοτάκη την Πέμπτη για τους εμβολιασμούς ενόψει των Χριστουγέννων

«Διάγγελμα» Μητσοτάκη την Πέμπτη για τους εμβολιασμούς ενόψει των Χριστουγέννων

Παρέμβαση, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος, θα πραγματοποιήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία της πανδημίας, με επίκεντρο τους εμβολιασμούς, ενόψει των Χριστουγέννων.

Με αυτό το δεδομένο εκτιμάται ότι θα στείλει μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών προ της εορταστικής περιόδου και δεν θα αναφερθεί σε πιθανά νέα μέτρα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία που δείχνουν έκρηξη στον αριθμό των κρουσμάτων και αύξηση στους διασωληνωμένους.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει για μία ακόμη φορά έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί προκειμένου να υψωθεί ακόμη γρηγορότερα το «τείχος ανοσίας» .

Η έκρηξη στον αριθμό των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες η οποία έχει αρχίσει να πιέζει ασφυκτικά αρκετά νοσοκομεία της χώρας έχει θορυβήσει κυβέρνηση και ειδικούς.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα αλλά θα σταθεί στην ανάγκη τήρησης όλων όσων έχουν ανακοινωθεί προκειμένου να προστατευτεί ο κόσμος.

Στο πλαίσιο αυτό θα καλέσει όλους όσους έκαναν τη δεύτερη δόση και έχει παρέλθει το εξάμηνο να σπεύσουν και για την τρίτη δόση του εμβολίου.

To top