Σε Μόρια, Αφάλωνα και Παναγιούδα ο Παναγιώτης Χριστόφας

Σε Μόρια, Αφάλωνα και Παναγιούδα ο Παναγιώτης Χριστόφας

Οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης, και ειδικότερα τη Μόρια, τον Αφάλωνα και την Παναγιούδα επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε κάθε σημείο του Δήμου.

Κατά την επίσκεψη αυτή είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους για τα ζητήματα, που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους, τον σχεδιασμό και τις προοπτικές αξιοποίησης του πρώην ΚΥΤ της Μόριας, τα σε εξέλιξη έργα, την αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας και κληροδοτημάτων, καθώς και άλλα ζητήματα καθημερινότητας, όπως η στέγαση των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής, η καθαριότητα και το οδικό δίκτυο εντός οικισμών.

 

Η συγκεκριμένη περιοδεία πραγματοποιείται σε συνέχεια των παλαιότερων επισκέψεων του κ. Χριστόφα στους οικισμούς, καθώς θυμίζουμε πως πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων στο πλαίσιο της ανοικτής διαβούλευσης των προτάσεων προγράμματος που δημοσίευσε ήδη από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τον Οκτώβριο 2022, ένα χρόνο πριν τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

To top