Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου αποχαιρετά τη Χρυσούλα Ζωγράφου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου αποχαιρετά τη Χρυσούλα Ζωγράφου

Για την απώλεια της Χρυσούλας Ζωγράφου, παιδίατρος, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και στέλεχος της Αριστεράς , o ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λέσβου την αποχαιρετά με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αποχαιρετούμε με οδύνη και συγκίνηση τη Χρυσούλα Ζωγράφου. Μια γύναίκα που αγωνίστηκε από μικρή ηλικία για την κοινωνική αλλαγή εμπνεόμενη από τα ιδανικά της Αριστεράς και άφησε το δικό της αποτύπωμα, ως γιατρός, ως αριστερή, ως στέλεχος της αυτοδιοίκησης.
Η Χρυσούλα Ζωγράφου γεννήθηκε το 1952 στον Πειραιά. Εντάχθηκε στο ΚΚΕ το 1974 και διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Νίκαιας το 1978. Από το 1991 εργάστηκε ως παιδίατρος στην Καλλονή και από το 2001 στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, ενώ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διετέλεσε Διευθύντρια στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου. Το 2006 ήταν υποψήφια Δήμαρχος Καλλονής. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Λέσβου, ενώ το 2019 επανεξελέγη δημοτική σύμβουλος, αυτή τη φορά στο νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Το 2012 και το 2015 ήταν υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Λέσβου .
Την αποχαιρετούμε, εκ μέρους όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ=ΠΣ Λέσβου, με ευγνωμοσύνη για την προσφορά της στην κοινωνία και την Αριστερά.

 

To top