Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου με τον κ. Μάνο Λογοθέτη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου με τον κ. Μάνο Λογοθέτη

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάνο Λογοθέτη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου Βασίλειος Ροδόπουλος, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., παρουσία του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Κατά τη συνάντηση, ενημερώθηκε ο κ. Γενικός για την κατάσταση του μεταναστευτικού στη Λέσβο και την έντονη ανησυχία  για τις επιπτώσεις της στο ανθρώπινο δυναμικό της Δ.Α. Λέσβου. Επίσης ενημερώθηκε για τα λοιπά προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό της Διευθύνσεώς μας, κυρίως εξαιτίας της υποστελέχωσης συγκεκριμένων Υπηρεσιών. Η Ένωση υπέβαλλε τις προτάσεις της και ζήτησε ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α. Λέσβου, μέσω των συμπληρωματικών μεταθέσεων. Όπως αποδείχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, κατά τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης που προκάλεσε η παραμονή χιλιάδων μεταναστών στο νησί της Λέσβου και ειδικότερα στην πόλη της Μυτιλήνης, απαιτούνται άρτια στελεχωμένες Αστυνομικές Υπηρεσίες για την όσο δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, δημιουργώντας έτσι το απαιτούμενο αίσθημα ασφαλείας στην τοπική κοινωνία.
Ο κ. Γενικός από την πλευρά του επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ανθρώπινο δυναμικό της Δ.Α. Λέσβου και διαβεβαίωσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση αυτών. Εξέφρασε δε την επιθυμία του για ουσιαστική και αγαστή συνεργασία.

To top