Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς από τον συνδυασμό «Νέα Δράση, νέος Δήμος»

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς από τον συνδυασμό «Νέα Δράση, νέος Δήμος»

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από τον συνδυασμό «Νέα Δράση, νέος Δήμος» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης Πανάγο Κουφέλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί συνδημότες,

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας μας για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Η προσπάθεια αυτή είχε ως στόχο τη στήριξη των οικογενειών που πλήττονται από τις συνέπειες των πλημμυρών, και με την αγάπη και τη συμπαράστασή σας, το καταφέραμε!

Αυτό το επίτευγμα αποτελεί το αποτέλεσμα της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του εθελοντισμού των συνδημοτών μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά κάθε άτομο που συνεισέφερε με τρόφιμα, είτε προσωπικά είτε μέσω δωρεών. Η γενναιοδωρία σας μετατρέπεται σε πράξη και φέρνει ελπίδα  και ανακούφιση στα σπίτια των πληγέντων.

Συγχρόνως, ευχαριστούμε τους εθελοντές μας ,νέες και νέους καθώς αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες και προσπάθεια για τη συλλογή και την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια σαφή απόδειξη ότι ο Συνδυασμός μας είναι ικανός να ενωθεί και να αντιμετωπίσει τις δύσκολες στιγμές με αξιοπρέπεια, αγάπη , σεβασμό και συνέργειες.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

Οι 321 υποψήφιοι του Συνδυασμού «Νέα Δράση νέος Δήμος»

+ 1 υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος

To top