Ευσταθίου Μανώλης | Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Μυτιλήνης

Ευσταθίου Μανώλης | Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Μυτιλήνης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μυτιλήνη.
Εδώ έκανα οικογένεια, εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μου.
Από μικρό παιδί εργάζομαι και αναπτύσσω την επιχείρηση μας παίρνοντας την σκυτάλη από τον πατέρα μου τον Μάκη και την Μητέρα μου Ελένη
Και έρχεται κάποια στιγμή που μπαίνει το δίλημμα.
Να ασχοληθώ με τα κοινά;
Ή να κοιτάζω την δουλειά μου και ας ασχοληθούν άλλοι με αυτά.
Η απάντηση δεν ήταν εύκολη .
Επικράτησε όμως η έντονη επιθυμία μου να βάλω ένα λιθαράκι και εγώ στην ανανεωτική προσπάθεια για την πόλη μας όπως την εκφράζουν ο Παναγιώτης Χριστόφας και η αυτοδιοικητική ομάδα μας.
Μακριά από άσκοπους ανταγωνισμούς και προσωπικές διαμάχες να μεταφέρω στα Δημοτικά Συμβούλια την άποψη των εκατοντάδων ανθρώπων, που λόγω της δράσης μου έρχομαι συνεχώς σε επαφή.
Να μεταφέρω τις ιδέες και τις προτάσεις μου για να ξεφύγει η πόλη μας από την στασιμότητα και την αίσθηση του “εδώ τίποτα δεν γίνεται”.
Πιστεύω στη πόλη μας και στους ανθρώπους της.
Ώθηση ,οργανωμένη, προσπάθεια και αισιοδοξία χρειάζεται και θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω με τις δυνάμεις μου, την εμπειρία μου στα επαγγελματικά δρώμενα και κυρίως με την διάθεσή μου για ανιδιοτελή συνεργασία με όσους αιρετούς η μη συμπολίτες μας έχουν το ίδιο όραμα.
Ο συνδυασμός ΜΠΡΟΣΤΑ του Παναγιώτη Χριστόφα είναι στο πνεύμα της ανανέωσης και της οργανωμένης συστηματικής δουλειάς και γι αυτό αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτόν.
Ζητώ την υποστήριξη σας και υπόσχομαι ότι θα εργασθώ με κέφι αισιοδοξία και καθαρή ματιά για την πόλη μας
Μιά πόλη που βρίσκεται στο ίδιο σημείο, με το ίδιο όνομα , στην ίδια γλώσσα για 3000 χρόνια.
Για την ιστορική Μυτιλήνη μας.
Μανώλης Ευσταθίου

To top