Εντοπίσθηκαν οι δράστες της κλοπής στο Ναό Ταξιαρχών Μανταμάδου

Εντοπίσθηκαν οι δράστες της κλοπής στο Ναό Ταξιαρχών Μανταμάδου

Από το οπτικό υλικό που εξετάσθηκε από τις κάμερες ασφαλείας, εντοπίσθηκαν οι  δυο νεαροί  δράστες της κλοπής του μεταλλικού κουτιού  από την είσοδο του  Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο , το οποίο  περιείχε τουλάχιστον 1000 ευρώ από προσφορές πιστών υπέρ απόρων.

Όπως διαπιστώθηκε ,η κλοπή έγινε στις  10 Νοεμβρίου. Οι δυο νεαροί 28 και 30 ετών αντίστοιχα , κάτοικοι Αγιάσου που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για άλλες υποθέσεις, πήραν ολόκληρο το κουτί που βρίσκεται στην είσοδο του Ναού για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των απόρων.

Σύμφωνα μα όσα δήλωσε στον Αιολο ο εφημέριος του Ναού πατήρ Χρήστος Τσιτμηδέλλης υπολογίζεται ότι μέσα στο κουτί θα υπήρχαν περίπου 1000 ευρώ.

Οι δράστες εντοπίσθηκαν σήμερα το απόγευμα  από την αστυνομία και υπέδειξαν οι ίδιοι το σημείο όπου είχαν κρύψει το μεταλλικό κουτί.  Λόγω του ότι είχε παρέλθει η ημερομηνία του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν και θα παραπεμφθούν  σε τακτική δικάσιμο. Την κλοπή κατήγγειλε νωρίτερα το μεσημέρι του Ναού στην Αστυνομία όταν διαπίστωσε ότι το κουτί είχε εξαφανιστεί από την είσοδο του Ναού.

 

To top