Ματαιώθηκε η γιορτή του κάστανου

Ματαιώθηκε η γιορτή του κάστανου

Ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που αναμένονταν να γίνουν την Κυριακή στην Αγιάσο για την γιορτή του κάστανου.

Η Πρόεδρος του χωριού, Διαμάντω Ρουγκέλλη μιλώντας στον «Αίολο» τόνισε ότι το  πρόγραμμα  των περιορισμένων εκδηλώσεων που εκδόθηκε χθες, ματαιώνεται λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στο νησί και έπειτα από σύσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και της Πολιτικής Προστασίας Μυτιλήνης.

Σήμερα η κ. Ρουγκέλλη με μέλη της κοινότητας μοίραζαν κάστανα, κρασί και ούζο στους πολίτες έξω από το Παλαιό Δημαρχείο και την Περιφέρεια, ενώ αναμένεται να επισκεφτούν κι άλλα χωρία της λεσβιακής υπαίθρου.

UPDATE Η ανακοίνωση της Δ.Ε Αγιάσου 

Κατόπιν παρεμβάσεως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της 17ης Γιορτής Κάστανου που θα γινόταν την προσεχή Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.
Τα κάστανα που έχουμε προμηθευτεί θα διανείμουν δωρεάν κινητά συνεργεία της Κοινότητας Αγιάσου σε σακουλάκια (ατομικές συσκευασίες) σε χωριά της λεσβιακής υπαίθρου. Πάνω σε κάθε συσκευασία θα υπάρχει αυτοκόλλητο με εφαρμογή qrcode, την οποία όταν τη σκανάρετε με το κινητό σας θα σας κάνει διαδικτυακή περιήγηση στον καστανιώνα (Προσφορά του visit agiasos).
Να είμαστε γεροί του χρόνου να διοργανώσουμε μια πετυχημένη Γιορτή Κάστανου, ανάλογη με αυτές του παρελθόντος.

To top