Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ της ΝΔ Προκόπη Τζιμή

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ της ΝΔ Προκόπη Τζιμή

Με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) της Νέας Δημοκρατίας Προκόπη Τζιμή συναντήθηκε Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και συζήτησαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και φορείς του νησιού.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχα τη χαρά να συναντήσω σήμερα στο γραφείο μου και να συνομιλήσω με τον νέο Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Προκόπη Τζιμή. Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με διάφορα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Ήταν μία γόνιμη και ενδιαφέρουσα συνάντηση , στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων και της καλής συνεργασίας μεταξύ φορέων.»
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λέσβου δήλωσε:
« Συναντήθηκα σήμερα με τον Περιφερειάρχη μετά από πρόσκλησή του και συζητήσαμε τα πλείστα και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την γεωγραφική ενότητα της περιφέρειας μας. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και η στήριξη του Περιφερειάρχη ως τώρα υπήρξε έμπρακτη για την επίλυση των σοβαρών και κρίσιμων ζητημάτων. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε πάλι, πάντα στο ίδιο θετικό κλίμα»._

 

To top