Με ελαφρά τραύματα γλίτωσε 20χρονη οδηγός από το τροχαίο την Κυριακή στη Σουράδα

Με ελαφρά τραύματα γλίτωσε 20χρονη οδηγός από το τροχαίο  την Κυριακή στη Σουράδα

Μια 20χρονη, ήταν η οδηγός του μικρού γαλάζιου αυτοκινήτου που βγήκε εκτός πορείας και αναποδογύρισε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Σουράδας.  Η εικόνα του σφηνωμένου οχήματος  του πεζοδρόμιο προκάλεσε αίσθηση, σήμερα το πρωί ενώ ευτυχώς η οδηγός σώθηκε με ελαφρά τραύματα

Η νεαρή,  που κινούνταν στο δρόμο αεροδρομίου -Μυτιλήνη με κατεύθυνση προ τη Μυτιλήνη , σώθηκε κυριολεκτικά  από θαύμα καθώς το όχημα, πιθανόν λόγω της ολισθηρότητας βγήκε από την πορεία του και άρχισε να περιστρέφεται για να καταλήξει να καρφωθεί αναποδογυρισμένο   ανάμεσα στα κιγκλιδώματα και το τοιχίο στο πεζοδρόμιο. Η θέση αυτή που πήρε το όχημα ουσιαστικά  προστάτευσε  την καμπίνα του οδηγού από το να συντριβεί στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με ρωγμώδες κάταγμα σπονδύλου στη σπονδυλική στήλη, ρήξη τένοντα στο χέρι και πολλές θλάσεις.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ που απεγκλώβισαν την νεαρή οδηγό. Η ίδια σοκαρισμένη καθώς ήταν δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πώς συνέβη το ατύχημα.

To top