Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής για τη συμβολή στην άρση της καραντίνας για τον καταρροϊκό

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής για τη συμβολή στην άρση της καραντίνας για τον καταρροϊκό

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Στρατή Τσομπανέλλη και υπαλλήλους της, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πανάγου Κουφέλου, είχε σήμερα  Παρασκευή  στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης  Κώστας  Μουτζούρης. Ο Περιφερειάρχης θέλησε να συγχαρεί τον Διευθυντή και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας για την συμβολή τους στην πρόσφατη απόφαση άρσης της καραντίνας για τον καταρροϊκό πυρετό του προβάτου στην Λέσβο.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης τόνισε τα εξής:
«Θέλησα να δω από κοντά την Διεύθυνση και αντιπροσωπεία των υπαλλήλων της Κτηνιατρικής ώστε να τους αποδώσω τα εύσημα και να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια που έκαναν στο θέμα της άρσης της καραντίνας για τον καταρροϊκό πυρετό, ένα ζήτημα που απασχολεί εδώ και 13 χρόνια τους κτηνοτρόφους μας. Δεν χρειάζεται να σημειώσω πόσο σημαντική είναι αυτή η εξέλιξη για την οικονομία του νησιού μας και των κτηνοτρόφων. Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει την δουλειά των υπηρεσιών της, βρίσκεται κοντά στους υπαλλήλους και η συνεργασία αυτή αποβαίνει προς όφελος των πολιτών».
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Κτηνιατρικής υπηρεσίας δήλωσε:
«Η εντολή του Περιφερειάρχη ήταν σαφείς. Κάντε ότι πρέπει απευθυνθείτε όπου χρειάζεται και οδηγήστε την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου εκτός καραντίνας για τον καταρροϊκό πυρετού του προβάτου. Η υπηρεσία μας έκανε ότι απαιτούνταν, εργαστήκαμε μεθοδικά και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης με το οποίο έχουμε άριστη συνεργασία αλλά και την συνεχή επαφή με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πανάγο Κουφέλο, κατορθώσαμε όλοι μαζί να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα».

To top