Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας υποψήφιοι για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας υποψήφιοι για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν  το Σάββατο  κατά τη συνεδρίαση της ΚΕ. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ο Στέφανος Τζουμάκας και ο Νίκος Παππάς.

«Μπορώ να συμβάλλω με γνώση, εμπειρία και εντιμότητα στην αλλαγή πορείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη συγκρότηση μιας στρατηγικής Νίκης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την ανασύνταξη του προοδευτικού κινήματος, με στόχο την υλοποίηση της πολιτικής μας υπέρ της χώρας και του ελληνικού λαού» σημειώνει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο Στέφανος Τζουμάκας.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης  ο οποίος αναμενόταν να είναι επίσης υποψήφιος δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη από αμέτρητα στελέχη, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που καθ’ όλο το τελευταίο διάστημα με παρακινούσαν να θέσω υποψηφιότητα, ανεξαρτήτως διαδικασίας και σε κάθε περίπτωση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχω μάθει να πορεύομαι αντίθετα από τη συνείδηση και τις απόψεις μου και για αυτό δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος σε μια fast track διαδικασία, η οποία δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Δεν θα είμαι υποψήφιος αν δεν αλλάξει ο οδικός χάρτης».

 

Επίσημα υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ  είναι οι  Νίκος Παππάς, Στέφανος Τζουμάκας, Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος

To top