Σύσκεψη για τον Λιμένα της Σκάλας Πολιχνίτου

Σύσκεψη για τον Λιμένα της Σκάλας Πολιχνίτου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυτιλήνης και Προέδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Στρατή Κύτελη, στο Παλαιό Δημαρχείο με θέμα τον Λιμένα της Σκάλας Πολιχνίτου.

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δυτικής Λέσβου, Γιώργος Καραθανάσης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πολιχνίτου, Δημήτρης Γιανναρέλλης, συζητήθηκαν οι εξελίξεις για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 12-6-2017.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μυτιλήνης, μέσω του αρμόδιου Αντιδημάρχου, ανέλαβε να βοηθήσει στην εκπόνηση μελετών και όλων των άλλων διαδικασιών για την υλοποίηση των έργων αναβάθμισης του Λιμένα.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, για την υλοποίηση της μελέτης που αφορά στις εργασίες αποκατάστασης του Λιμένα και την οποία έχει αναλάβει η Περιφέρεια.

To top