Ξαφνική αδιαθεσία Κουτσούμπα στη Βουλή – Ο γιατρός Π. Παρασκευαίδης έσπευσε για παροχή βοήθειας

Ξαφνική αδιαθεσία Κουτσούμπα στη Βουλή – Ο γιατρός Π. Παρασκευαίδης έσπευσε για παροχή βοήθειας

Εντονη αδιαθεσία ένιωσε ο Γενικός Γραμματέας  του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας  βρισκόταν στο βήμα της Βουλής για την δευτερολογία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ γιατρός Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ήταν από τους πρώτους,  που έσπευσαν να του παράσχουν βοήθεια.

Ειδικότερα ο ΓΓ του ΚΚΕ, εκφωνούσε την ομιλία του ξαφνικά διέκοψε και βάζοντας τα χέρια στη μέση  είπε «… έχω και τη μέση μου». Παρά το ότι ήταν εμφανές ότι πονούσε, συνέχισε  να μιλά, ενώ ένα λεπτό αργότερα αναφώνησε ξανά «η μέση μου» και έδειξε να μην μπορεί πλέον να συνεχίσει . Αμέσως έσπευσαν βουλευτές από όλες  τις πτέρυγες να βοηθήσουν. Μάλιστα του έφεραν και μια καρέκλα για να καθίσει.

Η συνεδρίαση διεκόπη για λίγα λεπτά και ξεκίνησε ξανά με τον κ. Κουτσούμπα να βρίσκεται ξανά στο βήμα της βουλής και τους βουλευτές από όλα τα κόμματα να τον χειροκροτούν όρθιοι. «Ο άνθρωπος είναι πάνω από ιδεολογίες», σχολίασε ο Προεδρος της συνεδρίασης.

Τι συνέβη με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και διεκόπη η συνεδρίαση στη Βουλή

Ηταν ένα πρόβλημα στη μέση του. Οπως ο ίδιος είπε ευτυχώς υπήρχαν πολλοί γιατροί στην αίθουσα και η διάγνωση ήταν άμεση, ήταν ένας έντονος σπασμός στη μέση.

Με χιούμορ ο ίδιος, πριν συνεχίσει την ομιλία του είπε «δυστυχώς η συμβουλή να χάσω κιλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτά τα πέντε λεπτά».

To top