14 νέα κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές

14 νέα κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές

Η αύξηση στα κρούσματα συνολικά στο νησί της Λέσβου, φέρνει αύξηση και στα κρούσματα στα σχολεία, με 14 μαθητές να βρίσκονται θετικοί στον κορονοιό.

Παρόλο που σήμερα Δευτέρα δεν είναι η μέρα υποχρέωσης διενέργειας self ή rapid test για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς πριν τη προσέλευση τους στα σχολεία, διαπιστώθηκαν συνολικά 14 κρούσματα σε μαθητές, καθώς νοσεί το οικογενειακό περιβάλλον τους.

Στα Δημοτικά σχολεία του νησιού, διαπιστώθηκαν, 4 κρούσματα σε μαθητές του Δημοτικού σχολείου Φίλιας και 1 νέο στο Κάτω Τρίτος- με τα συνολικά κρούσματα στο Κάτω Τρίτος σε μαθητές να είναι 9 από τη προηγούμενη εβδομάδα.

Ενώ 1 θετικό κρούσμα διαπιστώθηκε σε μαθητή του Νηπιαγωγείου Τρύγωνα και 1 σε μαθητή του Νηπιαγωγείου Σκοπέλου, από το Σάββατο.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διαπιστώθηκε 1 κρούσμα σε μαθητή του Γυμνασίου Γέρας, 1 του Λυκείου Γέρας και 1 του ΕΠΑΛ Γέρας. Ακόμα, θετικός στον κορονοϊό διαπιστώθηκε 1 μαθητής του Λυκείου Ιππείου, 1 μαθητής του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης και 1 του Γυμνασίου Καλλονής.

 

 

 

 

To top