Καβγάς στο Σύλλογο Εργαζομένων στο Βοστάνειο για τη νέα καταγγελία για έλλειψη βάρδιας ασθενοφόρου στον Πολιχνίτο

Καβγάς στο Σύλλογο Εργαζομένων στο Βοστάνειο για τη νέα καταγγελία για έλλειψη βάρδιας ασθενοφόρου στον Πολιχνίτο

Μια καταγγελία πολίτη από τον Πολιχνίτο ότι δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο όταν τραυματίσθηκε στα δάκτυλα έχει γίνει η αιτία να ξεσπάσει «πόλεμος» στο Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης . Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοφώντας Αυγερινός, αποκάλυψε το θέμα με ανάρτησή του και μάλιστα  βιντεοσκόπησε τον πολίτη – σε ρόλο δημοσιογράφου- να κάνει την καταγγελία. Ωστόσο ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του ΔΣ κ. Στρατής Κλεάνθης διαψεύδει ότι δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, επικαλούμενος μαρτυρίες εργαζομένων, ενώ αποδίδει το όλο θέμα στο προεκλογικό κλίμα των ημερών.

Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Στρατής Κλεάνθης αφήνει αιχμές για τον Φώντα Αυγερινό αναφέροντας πως έγινε και «δημοσιογράφος προκειμένου να γίνει αρεστός άνωθεν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στρατή Κλεάνθη: 

Να τον χαιρόμαστε τον πρόεδρο μας ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ για την προαγωγή του σε…. Δημοσιογράφο προκειμένου να γίνει αρεστός άνωθεν, πιθανόν στο αδηφάγο κράτος των Αθηνών. Εγώ που είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα μπορώ να πω ” Με όποιον δάσκαλο καθήσεις….. ”
Εγώ προκειμένου να σπηλώσω, ποτέ δεν καταπάτηση την αξιοπρέπεια μου.

Νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου που είχε βάρδια το πρωί δήλωσε στον «Αίολο» ότι δεν ισχύει η καταγγελία του Φώντα Αυγερινού και ότι υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου. Ο ασθενής ερωτήθηκε αν υπάρχει συγγενικό του πρόσωπο να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ωστόσο, αν απαντούσε αρνητικά θα τον είχε μεταφέρει το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας «όπως έχει γίνει πολλές φορές», όπως μας δήλωσε η νοσηλεύτρια.

Τέλος, ο «Aeolos TV» επικοινώνησε με οδηγό ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου κ. Δημήτρη Μαμάκο και ο ίδιος διέψευσε το ότι δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου καθώς όπως τόνισε τους τελευταίες τέσσερις μήνες δε μένει καμία βάρδια ακάλυπτη λόγω των θυσιών που κάνουν οι εργαζόμενοι.

To top