61χρονος έκοψε τα δάχτυλα του σε θρυμματιστοκό μηχάνημα – Καταγγελία του Ξ. Αυγερινού για έλλειψη βάρδιας ασθενοφόρου

61χρονος έκοψε τα δάχτυλα του σε θρυμματιστοκό μηχάνημα – Καταγγελία του Ξ. Αυγερινού για έλλειψη βάρδιας ασθενοφόρου

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Φώντας Αυγερινός. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, 61χρονος κάτοικος του Λισβορίου έκοψε τα δάχτυλα των χεριών του σε θρυμματιστικό μηχάνημα και δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να πληρώσει 85 ευρώ προκειμένου να μεταβεί στο «Βοστάνειο» για νοσηλεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Φώντα Αυγερινού: 

Πριν λίγο κάτοικος Λισβοριου ονόματι Ζ**** Ν**** (σ.σ το όνομα αναγράφεται κανονικά στην ανάρτηση)  ετών 61 έκοψε τα δάχτυλα των χεριών του σε θρυματιστικο μηχάνημα.
Παρόλες τις προσπάθειες του ευτυχώς βρέθηκε κάποιος να τον πάει στο κέντρο υγείας πολυχνιτου για μεταφορά στο νοσοκομείο.
Αλλά πάλι στο ασθενοφόρο δεν υπήρχε οδηγός ,και έτσι ο άνθρωπος πλήρωσε 85 ευρώ να έρθει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Με πήρε ο ίδιος ο άνθρωπος να το καταγγείλει, εγώ είχα υποχρέωση και καθήκον να το δημοσιοποιήσω όπως υποσχέθηκα στον άνθρωπο.

Το «Aeolos TV» επικοινώνησε με οδηγό ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου κ. Δημήτρη Μαμάκο και ο ίδιος διέψευσε το ότι δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου καθώς όπως τόνισε τους τελευταίες τέσσερις μήνες δε μένει καμία βάρδια ακάλυπτη λόγω των θυσιών που κάνουν οι εργαζόμενοι. 

To top