Στη Λήμνο με το κλιμάκιο της Ν.Δ. ο Ιάσων Πιπίνης

Στη Λήμνο με το κλιμάκιο της Ν.Δ. ο Ιάσων Πιπίνης

Στη Λήμνο μαζί με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές κ. Θοδωρή Ρουσσόπουλο και κ. Βασίλη Σπανάκη βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής του νομού Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.

«Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα αλλά και τις νέες προκλήσεις που αναδύονται. Σε τοπικό επίπεδο, επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα θέματα υγείας, η αλήθεια είναι πως ο κ. Μητσοτάκης εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει ότι η ενίσχυση του συστήματος υγείας θα είναι η πρώτη προτεραιότητα στην επόμενη διακυβέρνηση. Με 10.000 προσλήψεις στον τομέα της υγείας, ανακατασκευή των Κέντρων Υγείας και των νοσοκομείων μας, και φυσικά αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ. Προσωπικά, όσοι με παρακολουθείτε, θα είχατε διαπιστώσει ότι εδώ και ενάμιση χρόνο μιλάω για αυτά τα θέματα. Ότι η ενίσχυση των δομών υγείας πρέπει να γίνει η πρώτη προτεραιότητα για τον νομό μας. Όπως και η στήριξη των συμπολιτών μας με αναπηρίες», τόνισε ο κ. Πιπίνης στην ομιλία του στην κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης» στη Μύρινα.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, μαζί με τους κ.κ. Θ. Ρουσσόπουλο και Β. Σπανάκη, με τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές του νομού Λέσβου κ. Άρη Χατζηκομνηνό, κ. Αφροδίτη Βατή και κ. Φωτεινή Μελάτου, τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και άλλα στελέχη της Ν.Δ., επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων τους εμπορικούς δρόμους της Μύρινας και συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες.

Η περιοδεία του κλιμακίου της Ν.Δ. συνεχίζεται σήμερα σε χωριά της Λήμνου.

To top