H “ΘΕΣΙΣ” στηρίζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυτιλήνης

H “ΘΕΣΙΣ” στηρίζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυτιλήνης

Η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου “ΘΕΣΙΣ”, στηρίζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυτιλήνης στην παρακάτω διαμαρτυρία του για τις απαράδεκτες καταστάσεις που προκαλεί η απαξιωτική στάση της παρούσας Δημοτικής αρχής και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στην ομάδα του, που μετρά 40 χρόνια δράσης.

«Αγαπητοί φίλοι ερασιτέχνες
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την συμπαράσταση σας όσον αφορά τις σχέσεις μας με την δημοτική αρχή της Μυτιλήνης , η οποία έχει περιέλθει σε αδιέξοδες καταστάσεις για την ομάδα μας.
Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη και απαξιωτική στάση της παρούσας δημοτικής αρχής έναντι της ομάδας μας.
Το θεατρόφιλο κοινό του νησιού μας (και όχι μόνο) γνωρίζει τις θεατρικές δημιουργίες της ερασιτεχνικής μας ομάδας εδώ και σαράντα χρόνια. Εκατοντάδες συντελεστές λειτούργησαν όλα αυτά τα χρόνια για να δημιουργήσουν θεατρικές παραγωγές που απόλαυσε το κοινό τις περισσότερες φορές με ελεύθερη είσοδο δεδομένου ότι η ομάδα μας είναι δημοτική.
Ενημερώνουμε , λοιπόν, ότι καθόλη τη διάρκεια της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής η ομάδα μας χρηματοδοτήθηκε με μηδενικό έως ελάχιστο ποσό , γεγονός που δεν έχει συμβεί ποτέ όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στο νησί.
Αισθανόμαστε απόλυτη απαξίωση και θλίψη για την στάση αυτή που είναι άδικη για την ιστορία της συγκεκριμένης ομάδας του Δήμου Μυτιλήνης και που έχει φτάσει μέχρι και του σημείου να μην πληρώνονται ανηλλειμένες υποχρεώσεις για λογαριασμό της ομάδας μας.

To top