1ο Παλλεσβιακό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου: Tουρνουά για ηλικίες Κ12 και Κ14

1ο Παλλεσβιακό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου: Tουρνουά για ηλικίες Κ12 και Κ14 Football player and imaginary stadium 3d rendering

Οι διοργανώσεις και τα τουρνουά στο 1ο Παλλεσβιακό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και με την διάθεση διοργανωτών, συμμετεχόντων και θεατών στα ύψη. Μετά τα τουρνουά των παλαιμάχων και των γυναικών τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, την σκυτάλη παίρνει σε λίγες ημέρες η κορωνίδα του Φεστιβάλ, η μεγάλη διοργάνωση των αναπτυξιακών τουρνουά για ηλικίες Κ12 και Κ14.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Φέρτε τα παιδιά σας να παίξουν, να αγωνιστούν, να συμμετάσχουν και να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο, μέσα από αναμετρήσεις που θα αναδείξουν την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι και το παιχνίδι αυτό καθ αυτό.

Παράλληλα στο πλαίσιο της κλήρωσης που θα γίνει την Τετάρτη 7/6/2023 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του Olympico Fun Park θα πραγματοποιηθούν δυο ομιλίες από ανθρώπους που έχουν μάθει το ποδόσφαιρο από μέσα.

1. Ομιλία από τον Υφαντίδη Αχιλλέα (Ψυχολόγος Υψηλής Απόδοσης – Επικοινωνιολόγος) με θέμα “Κλειδιά Σωστής Επικοινωνίας Παιδιών και Αθλητών με Γονείς και Προπονητές”.

2. “Q n A” από τον Μανούσο Γιώργο (Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής) με θέμα “Η Πορεία προς το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο’.

Football player and imaginary stadium 3d rendering

 

To top