Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ: «Θα διεκδικήσουμε την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ως βασικού εκφραστή του κεντροαριστερού χώρου»

Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ: «Θα διεκδικήσουμε την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ως βασικού εκφραστή του κεντροαριστερού χώρου»

«Θα διεκδικήσουμε όχι μόνο τη διατήρηση της βουλευτικής έδρας αλλά και την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ σαν βασικού εκφραστή του κεντροαριστερού χώρου» τονίζει σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μήλιος συγχαίροντας τον Παναγιώτης Παρασκευαϊδη για την εκλογή του.

«Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες όσες με την ψήφο τους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου. Πέραν των ψηφοφόρων μας, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δεκάδες συντρόφους και συντρόφισσες, που βοήθησαν σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα για να πετύχουμε ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα.
Πανελλαδικά, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πέτυχε την μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών του από όλα τα άλλα κόμματα. Στον Νομό Λέσβου, η αύξηση αυτή ξεπέρασε το 67% και ο στόχος της εκλογής Βουλευτή από την παράταξή μας επετεύχθη.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον σύντροφο Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, για την εκλογή του ως Βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αλλά και τον Μιχάλη Μαμάκο, τον Γιώργο Πετρέλλη, την Μάγδα Τούφου και τη Βάσω Χοχλάκα για τον αγώνα τους. Όλοι και όλες μαζί διαμόρφωσαν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, άξιων εν δυνάμει εκπροσώπων μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, και οι επιλογές της παράταξής μας δικαιώθηκαν και κέρδισαν συνολικά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.
Φυσικά, ο αγώνας μας δεν σταματά. Έχουμε μπροστά μας τις επαναληπτικές εκλογές, όπου με την ίδια και περισσότερη δυναμική και ενότητα θα διεκδικήσουμε όχι μόνο τη διατήρηση της Βουλευτικής έδρας αλλά και την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον ρόλο του κύριου και βασικού εκφραστή του κεντροαριστερού και προοδευτικού χώρου, τόσο στη Λέσβο όσο και σε όλη την Ελλάδα».

 

To top