Γ.Μπουρνούς: «Είμαστε εδώ και θα δώσουμε με πείσμα τη μάχη»

Γ.Μπουρνούς: «Είμαστε εδώ και θα δώσουμε με πείσμα τη μάχη»

«Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς κάνοντας απολογισμό για την εκλογική μάχη της Κυριακής. «Θα δώσουμε με πείσμα τη μάχη για την ανασυγκρότηση και ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε άλλο σημείο.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Γ. Μπουρνούς αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας από τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά, ως εκπρόσωπο του Νομού μας στη Βουλή. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή, όπως πολύ μεγάλο είναι και το καθήκον. Δεσμεύομαι και πάλι, ότι δεν θα διαψεύσω την εμπιστοσύνη τους.
Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, που συνέβαλαν με πείσμα και αυταπάρνηση στον προεκλογικό μας αγώνα. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη.
Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους εμάς, στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τόσο πανελλαδικά, όσο και τοπικά. Το εκλογικό αποτέλεσμα διέψευσε τις προσδοκίες μας για πολιτική αλλαγή και επιβεβαίωσε την επικράτηση του αφηγήματος της ΝΔ.
Ήδη ξεκίνησαν οι διεργασίες στα κεντρικά όργανα του Κόμματός μας για την εκτίμηση της κατάστασης και τον ανασχεδιασμό της στρατηγικής μας εν όψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης. Χρειαζόμαστε βαθιές αλλαγές, για να εκφράσουμε ξανά την κοινωνική πλειοψηφία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα το βάλει κάτω. Παραμένει, άλλωστε, ξεκάθαρα, η ηγέτιδα δύναμη στον αριστερό και προοδευτικό χώρο, πανελλαδικά και τοπικά. Στις ημέρες και τις εβδομάδες που απομένουν έως τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, θα κάνουμε το παν, για να ξανασυσπειρώσουμε τον αριστερό και δημοκρατικό κόσμο και να αναστρέψουμε όσο περισσότερο γίνεται τη συντηρητική στροφή που καταγράφηκε στις χθεσινές εκλογές.
Θα δώσουμε με πείσμα τη μάχη για την ανασυγκρότηση και την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είμαστε εδώ.

To top