Ολοκλήρωσε τις περιοδείες της η υποψήφια βουλευτής Βάσω Χοχλάκα

Ολοκλήρωσε τις περιοδείες της η υποψήφια βουλευτής Βάσω Χοχλάκα

Το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, τα Δικαστήρια, τις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος και την Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε την Παρασκευή η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο τελευταίος σταθμός της κα Χοχλάκα ήταν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της ήθελε με αυτόν τον τρόπο να σηματοδοτήσει «την τεράστια σπουδαιότητα που έχει για το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ο σχεδιασμός εξειδικευμένων νησιωτικών πολιτικών, στόχος και ανάγκη που ώθησαν και στη δημιουργία του Υπουργείου Αιγαίου από το κόμμα μας. Το ΠΑΣΟΚ που στήριξε τη νησιωτική Ελλάδα όσο κανένας άλλος πολιτικός χώρος».

«Επισκέφθηκα ξεκινώντας από την παλιά αγορά τους εμπορικούς δρόμους της Μυτιλήνης, όπου και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι μοιράστηκαν τις αγωνίες τους για την επόμενη μέρα, αλλά και την ελπίδα που γεννά η συγκροτημένη αναπτυξιακή πρόταση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες», καταλήγει η υποψήφια βουλευτής.

 

To top