ΑΓΣΣΕ: Εκλογή των οργάνων της για την επόμενη 4ετία

ΑΓΣΣΕ: Εκλογή των οργάνων της για την επόμενη 4ετία

Πραγματοποιήθηκε στις 16/5/2023 το 5Ο Συνέδριο της ΑΓΣΣΕ, στο οποίο εκτός των συζητήσεων επί των σοβαρών Συνταξιοδοτικών και Ασφαλιστικών θεμάτων έγινε και εκλογή των Οργάνων της(Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή).
Στην ψηφοφορία για τα νέα όργανα της ΑΓΣΣΕ η παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ» έλαβε 80 ψήφους, ποσοστό 46,5 % και εξέλεξε 15 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο ενώ από το χώρο των Συνταξιούχων ΟΤΕ εκλέχθηκαν οι : Κουτσιμπογεώργος Γεώργιος, Δαλάκας Χρήστος, Γκινάκη Αμαλία και Οικονόμου Χρήστος.

Το ψηφοδέλτιο «ΕΝΙΑΙΟ» έλαβε 27 ψήφους, ποσοστό 16 % και εξέλεξε 5 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ από τον χώρο των Συνταξιούχων ΟΤΕ εκλέχθηκαν οι : Αρνής Γεώργιος
Μπιρμπιλής Αντώνης, Λάμπρου Βασίλειος και Φλώρος Αλέξανδρος. Στις υπόλοιπες θέσεις της 31 μέλους Διοίκησης, εκλέχθηκαν συνάδελφοι από άλλους Συνταξιοδοτικούς χώρους.
Επίσης για την 5μελή Ελεγκτική Επιτροπή της ΑΓΣΣΕ από τον «ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ» που έλαβε τρεις έδρες, εξέλεξε από τον ΟΤΕ τον συν. Βαγιάκο Δημήτριο και από το «ΕΝΙΑΙΟ» που έλαβε μία έδρα εξέλεξε τον συν. Ρόζη Παναγιώτη από τον ΟΤΕ.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή της ΑΓΣΣΕ:

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα η Νέα Διοίκηση, ώστε να θέση κίνηση όλα τα της κατηγορίας μας.
Οι Συνταξιούχοι μέλη μας, που υφίστανται μία πρωτοφανή και βίαια συρρίκνωση των οικονομικών και κοινωνικών τους δικαιωμάτων, είναι αποφασισμένοι να ενεργοποιηθούν και να
αντιδράσουν με κάθε νόμιμο και δυνατό τρόπο γιατί:
σταση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

Η ενότητα όλων των Συνταξιούχων, υπό την σκεπή και καθοδήγηση της ΑΓΣΣΕ, μπορεί και πρέπει

να φέρει αποτελέσματα, μπορεί και πρέπει να ακυρώσει τις ασκούμενες αντικοινωνικές πολιτικές

και να επιβάλει την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για όλους.

Στην ΕΝΟΤΗΤΑ η ΔΥΝΑΜΗ, στον ΑΓΩΝΑ η ΝΙΚΗ.

To top