Στην αγορά της Μυτιλήνης ο Ιάσων Πιπίνης μαζί με τον Παύλο Βογιατζή

Στην αγορά της Μυτιλήνης ο Ιάσων Πιπίνης μαζί με τον Παύλο Βογιατζή

Στους εμπορικούς δρόμους της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρώην βουλευτή κ. Παύλο Βογιατζή.

“Ολοκληρώνω την προεκλογική μου δραστηριότητα στον νομό Λέσβου με μια επίσκεψη στους εμπορικούς δρόμους της Μυτιλήνης. Μαζί με τους επαγγελματίες και τους συμπολίτες μας, που επιθυμούν να δώσουμε λύσεις στις πραγματικές τους ανάγκες. Σήμερα μαζί μου είχα την τιμή να έχω στο πλευρό μου τον πρώην βουλευτή του νομού μας κ. Παύλο Βογιατζή, ο οποίος στηρίζει ανοικτά την υποψηφιότητα μου. Η θέση του κ. Βογιατζή, ενός ανθρώπου με προσφορά και έντονο αποτύπωμα στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία”, δήλωσε ο κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού αναφέρθηκε στο σύνολο της προεκλογικής του δραστηριότητας. “Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επισκέφθηκα τα χωριά της Λέσβου, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο και κατέγραψα με τους συμπολίτες μου τις πραγματικές τους ανάγκες. Έκανα μια χαρτογράφηση με τα προβλήματα και τα ζητήματα που μας απασχολούν. Εκεί βάσισα το αναπτυξιακό μου σχέδιο για τον νομό Λέσβου, το οποίο θα μπορέσω να υλοποιήσω έχοντας τη θεσμική ιδιότητα του βουλευτή. Είμαι πεπεισμένος ότι η ανανέωση στη Λέσβο είναι πλέον επιβεβλημένη. Έχουμε νέες ανάγκες, νέες προτεραιότητες τις οποίες μπορούμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε και να καλύψουμε. Τώρα έχουμε την ευκαιρία. Θα είναι κρίμα να αφήσουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια να πάνε χαμένα”, καταλήγει ο κ. Πιπίνης.

To top