Περιοδεία Βάσως Χοχλάκα στις υπηρεσίες και στην Αστυνομία

Περιοδεία Βάσως Χοχλάκα στις υπηρεσίες και στην Αστυνομία

Το Δήμο Μυτιλήνης, την Πολεοδομία, τη ΔΕΥΑΛ, τα ΚΕΠ και την Αστυνομία επισκέφθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάσω Χοχλάκα, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Στις επαφές της με τους πολίτες και τους ένστολους συζήτησαν θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία αλλά και τα ειδικότερα υπηρεσιακά τους ζητήματα.

Στάθηκε ιδιαίτερα στους εργαζόμενους στο Δήμο Μυτιλήνης και στις υπηρεσίες του καθώς πολλά χρόνια συνεργάστηκε μαζί τους στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας τους δημότες του τόπου μας.

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις της σε περιοχές της Λέσβου, συνομίλησε με τον κόσμο για τα ζητήματα της καθημερινότητας, για την μείωση των κατοίκων στα χωριά τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τις προοπτικές του τόπου μας.

Στην πόλη της Μυτιλήνης και στις γειτονιές της, τέλος, συζητώντας με τους κατοίκους είπε μεταξύ άλλων:«Συζητώ για την Αλλαγή που οφείλουμε ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη στις 21 Μαΐου. Για ένα διαφορετικό πολιτικό παράδειγμα, αναγκαίο για τα νησιά μας, το οποίο θα στηρίζεται σε μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με ισχυρούς θεσμούς, σε ένα σύστημα που θα προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα δίνει προοπτική στον τόπο και στη νέα γενιά».

To top