Καταγγελία της «Πανσπουδαστικής» για την απόφαση να μην αναβληθούν τα μαθήματα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Καταγγελία της «Πανσπουδαστικής» για την απόφαση να μην αναβληθούν τα μαθήματα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Η παράταξη «Πανσπουδαστική» του Πανεπιστημίου Αιγαίου καταγγέλει την απόφαση των πρυτανικών αρχών και της Πρυτάνισσας Χρυσής Βιτσιλάκη για την απόφαση τους να μην ανασταλεί η λειτουργία του Πανεπιστημίου στις 19/05 και 22/05, κάτι που δημιουργεί πολλά προβλήματα στους φοιτητές που θέλουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παράλληλα, η παράταξη τους καλεί να ανακαλέσουν άμεσα την απόφαση τους.

Συγκεκριμένα οι εκλεγμένοι της Πανσπουδαστικής αναφέρουν:

Η απόφαση των Πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Πρυτάνισσας κ.Βιτσιλάκη να μην ανασταλλεί η λειτουργία του Πανεπιστημίου την Παρασκευή 19/5 και τη Δευτέρα 22/5 δημιουργεί πολλά προβλήματα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που θέλουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Υπάρχουν αρκετοί διδάσκοντες που δεν έχουν ακυρώσει-αναβάλει τα μαθήματα τους με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να μην μπορούν να φύγουν για τον τόπο που ψηφίζουν.
Η πρυτάνισσα με την απόφαση της παίζει για άλλη μια φορά τον ρόλο της κυβέρνησης και όσων θέλουν την νεολαία αμέτοχη, να μην μπορεί να εκφράσει και μέσα από την ψήφο της στις βουλευτικές εκλογές την αγανάκτηση και την οργή της!
Καλούμε τις πρυτανικές αρχές να ανακαλέσουν άμεσα την απόφαση τους! Να διευκολυνθούν με ευθύνη του Πανεπιστημίου όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες!
Εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική ΚΣ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
To top