Για έκτη φορά στη Λέσβο οι διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού Lesvos Trail

Για έκτη φορά στη Λέσβο οι διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού Lesvos Trail

Το 6ο Lesvos Τrail γιορτάζει την φύση και τον αθλητισμό στη Λέσβο μέσα από τα μονοπάτια του ορεινού όγκου του Λεπετύμνου – Συκαμιάς την Κυριακή 28 Μαΐου, σε μια μεγάλη διοργάνωση του Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεπετύμνου.

Ο κορυφαίος αγώνας της διοργάνωσης το LESVOS TRAIL 15km, απευθύνεται στους αθλητές και τους λάτρεις του δρόμου βουνού, οι οποίοι αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία σε ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικά τοπία και στα μονοπάτια που διατρέχουν τον ορεινό όγκο του Λεπετύμνου.

Ακολουθούν σε ένταση αλλά μικρότερης διάρκειας, το LEPETYMNOS RUN 6km και ο παιδικός αγώνας LEPETYMNOS RUN KIDS 1km, όπου δημιουργούν διαφορετικές και αξέχαστες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων www.lesvostrail.eu

Για όσους θέλουν να πάρουν μέρος σαν εθελοντές στον αγώνα μπορούν να το δηλώσουν στο παρακάτω link συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής: https://lesvostrail.eu/volunteers/

Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, της ΕΤΑΛ και στηρίζεται δυναμικά από φορείς και χορηγούς.

Τεχνικός Σύμβουλος των αγώνων είναι το Lesvos Ride.

 

To top