Ομιλία του Ιάσωνα Πιπίνη στη γενέτειρά του το Μεσότοπο

Ομιλία του Ιάσωνα Πιπίνη στη γενέτειρά του το Μεσότοπο

Στη γενέτειρα του, τον Μεσότοπο Λέσβου, μιλάει απόψε στις 7 το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.

«Ολοκληρώνω την προεκλογική μου δραστηριότητα εκεί από όπου ξεκίνησα πέρυσι, το αγαπημένο μου χωριό τον Μεσότοπο. Στον τόπο όπου έχω τις παιδικές μου αναμνήσεις, όπου βρίσκεται το σπίτι μου, η οικογένεια μου και τα συμφέροντα μου», αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.

Η ανοικτή συνάντηση με κατοίκους θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Μεσοτόπου, όπου ο κ. Ιάσων Πιπίνης θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για τον νομό Λέσβου και ειδικότερα για τη Δυτική Λέσβο. «Η Δυτική Λέσβος, από όπου κατάγομαι, έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Δεσμεύομαι έχοντας την ιδιότητα του βουλευτή, να δρομολογήσουμε λύσεις για τα πιο βασικά προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου», τονίζει ο κ. Πιπίνης.

Στην συγκέντρωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρώην βουλευτής νομού Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο οποίος έχει εκφράσει ανοικτά τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Πιπίνη.

To top