Κώστας Αρβανίτης: «To δίλημμα σήμερα είναι καθαρό, Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία»

Κώστας Αρβανίτης: «To δίλημμα σήμερα είναι καθαρό, Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία»

Με μια μεγάλη σε παλμό και συμμετοχή κόσμου, ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία Σαπφούς, ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, κορύφωσε το βράδυ της Τρίτης την προεκλογική του δραστηριότητα στη Μυτιλήνη ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Μπουρνούς και οι υποψήφιοι βουλευτές Μυρσίνη Βασίλα , Δημήτρης Μοιρασγεντής και Μαρία Νικολάρα, άνοιξαν την συγκέντρωση με χαιρετισμό τους.

«Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εδώ δεν έχει 4 υποψήφιους αλλά 14.000, είναι οι ψηφοφόροι του 2019 και πρέπει να αβγατίσουν», τόνισε ο Κώστας Αρβανίτης ανεβαίνοντας στο βήμα.

Στη συνέχεια έθεσε μια σειρά ερωτήματα στην κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές.

«Σε ποιό ευρωπαϊκό κράτος ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο ίδιος την υπηρεσία πληροφοριών, την ΕΡΤ και διορίζει τον ανιψιό του να κρυφακούει τους αντιπάλους του»..και μ’ αυτό τον τρόπο ζήτησε απαντήσεις για τον τρόπο διακυβέρνησης της ΝΔ, με «σκάνδαλα, υποκλοπές και ατιμωρησία »όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στο σύνθημα “Το νησί μας είναι κόκκινο” ο κ. Αρβανίτης απάντησε στο κοινό πως «πάντα ήταν». 

Κλείνοντας εξέφρασε την πεποίθηση, πως το πρωί της 21ης Μαΐου δεν θα έχει καμία σχέση με το βράδυ, ότι θα είναι άλλος αιώνας και οτι οι πολιτικές ηγεσίες θα πρέπει να επανακαθορίσουν τη στάση τους.

«Τα πάντα είναι ο Μητσοτάκης και Λουδοβίκος και δικαστής, αλλά τα πάντα τελειώνουν στη γιορτή μου 21 του Μάη» είπε χαρακτηρίστηκα ο Κώστας Αρβανίτης , προβλέποντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.
Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος στην εκδήλωση καθώς από την έναρξή της δημιουργήθηκε ανησυχία για το ενδεχόμενο βροχόπτωσης, ενώ τις αστραπές και τις βροντές στην αρχή της εκδήλωσης ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Καραβασίλης σχολίασε με μπόλικη διάθεση χιούμορ « αστράφτει και βροντά σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια  ακολούθησε συναυλία με τον Μάνο Σιμιτσή και την ορχήστρα του.

 


To top