Στη Λήμνο ο Ιάσων Πιπίνης μαζί με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Στη Λήμνο ο Ιάσων Πιπίνης μαζί με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Στη Λήμνο βρέθηκαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και υποψήφιος βουλευτής στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης οι οποίοι συμμετείχαν σε συνάντηση με πολίτες για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο Υπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί στο πλαίσιο περιοδείας, συναντήθηκε με τον κ. Πιπίνη στη Μύρινα, ενώ έγινε συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. «Στη Λήμνο, σε μια περιοχή που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη γεωστρατηγική σημασία, βρεθήκαμε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και συζητήσαμε με συμπολίτες μας στη Μύρινα, για τα ζητήματα που τους απασχολούν», αναφέρει ο κ. Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιπίνης συζήτησε με τον υπουργό και για το πώς εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λέσβου.

Νωρίτερα ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Λήμνου και ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα.

To top