Είναι έτοιμη η πλαζ Τσαμάκια να δεχθεί λουόμενους ;

Είναι έτοιμη η πλαζ Τσαμάκια  να δεχθεί λουόμενους ;

Μαύρα παράπονα εκφράζουν πολίτες για την εικόνα των εγκαταστάσεων της  Δημοτικής πλαζ «Τσαμάκια».  Εικόνα εγκατάλειψης στους βοηθητικούς  χώρους που χρόνο με το χρόνο υποβαθμίζονται.  Μένουν 15 ημέρες μέχρι τον Ιούνιο οπότε και ανοίγουν επισήμως οι χώροι όμως η εικόνα παραμένει αποκαρδιωτική.

Στα αποδυτήρια οι περσίδες έχουν σπάσει και είναι αδύνατον ν’ αλλάξει κάποιος αφού  ουσιαστικά το μισό μέρος του σώματός του είναι …σε κοινή θέα. Μάλιστα οι πόρτες βάφτηκαν πριν δυο – τρία χρόνια, δεν φρόντισαν όμως ν’ αλλάξουν τις σπασμένες περσίδες.  Το τσιμέντο όπου ανεβαίνουν οι λουόμενοι για τον βατήρα είναι διαλυμένο. Σκουριασμένα σίδερα, μια συνολική εικόνα υποβάθμισης -που δεν είναι φετινή- καθώς θα έπρεπε κάθε χρόνο να γίνονται γενναίες παρεμβάσεις.  Στις  τουαλέτες, τα καζανάκια και οι βρύσες τρέχουν, το νερό χάνεται ασταμάτητα, αφού δεν έχουν γίνει  οι  απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Η πλαζ δεν έχει ανοίξει ακόμη επισήμως, όμως πολύς κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια, ενώ λειτουργεί και η καφετέρια στην παραλία που αποτελεί πόλο έλξης αφού ο επιχειρηματίας έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες και αναβαθμίσει το χώρο που λειτουργεί.  Οι υπόλοιποι όμως χώροι που ανήκουν στην ευθύνη του Δήμου, χρειάζονται αναβάθμιση. Μένουν μόλις δυο εβδομάδες μέχρι τον Ιούνιο. Πότε προγραμματίζουν να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες για να βελτιωθούν οι συνθήκες στο χώρο;

Eίναι δυνατόν ν’ αλλάξει κάποιος στ’ αποδυτήρια με αυτές τις συνθήκες;
To top