Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Η ατάκα ”λιάζονται οι μετανάστες” είναι παράσημο για μένα»

Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Η ατάκα ”λιάζονται οι μετανάστες” είναι παράσημο για μένα»

Στην απίστευτη ατάκα «λιάζονται οι μετανάστες», που είχε πει τον Απρίλιο του 2015 ως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε την Παρασκευή  η Τασία Χριστοδουλοπούλου  λέγοντας «θεωρώ ότι είναι παράσημο το  ”λιάζονται”

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, ανέλυσε το σκεπτικό της δήλωσής της. Όπως είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, «με ρώτησε τότε δημοσιογράφος “τι θέλουν αυτοί στην πλατεία Ομονοίας χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα;”, και εγώ θεώρησα τόσο παράλογη την ερώτηση και απάντησα “λιάζονται”». Μάλιστα, πρόσθεσε πως με τη φράση της αυτή απέδειξε «πόσο ανθρωποκεντρική είναι η προσέγγισή μας, και ρατσιστική η προσέγγιση που επικρίνει τη στάση μας αυτή».

Στη συνέχεια, όταν ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης παρατήρησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «φόρτωσε» στην Ελλάδα την Ειδομένη και 1 εκατομμύριο μετανάστες, η Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε «τι πάθανε; Θεωρώ ότι είναι παράσημο το “λιάζονται”».

To top