Στο Πέραμα Γέρας πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Get2Gether Enduro MTB για το 2023

Στο Πέραμα Γέρας πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Get2Gether Enduro MTB για το 2023

Στους καταπράσινους ελαιώνες της Γέρας με συμμετοχή 53 αθλητών από Ελλάδα, Τουρκία και Ηνωμένες Πολιτείες, ολοκληρώθηκε  το 7th Lesvos Enduro MTB 2023, ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος Get2Gether Enduro MTB για το 2023.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, με τεχνικό σύμβουλο το Lesvos Ride, διοργάνωσαν τον μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα του 2023, με 15 αθλητές – επισκέπτες από τη γειτονική Τουρκία. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και υποστηρίζεται όπως κάθε χρόνο από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου καθώς, εκτός από την προώθηση της ποδηλασίας, στόχος είναι η προβολή της Λέσβου ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο.

Το 2ήμερο ξεκίνησε με παραλαβή αριθμών το απόγευμα του Σαββάτου, το pasta-party και την τεχνική ενημέρωση που ακολούθησε. Η πρώτη μέρα του αγώνα έκλεισε με το πάρτι καλωσορίσματος, Η Κυριακή ξεκίνησε στις 09:30 με την εκκίνηση του αγώνα και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με τους τερματισμούς.
Ο χώρος που έλαβε μέρος, οι ελαιώνες της Γέρας, είναι το καταλληλότερο μέρος για να κρατήσει στις μνήμες όλων τις καλύτερες εικόνες, με την εκπληκτική θέα του κόλπου της Γέρας να επικρατεί σε κάθε ανάμνηση. Ο καταπράσινος ανοιξιάτικος ελαιώνας πνιγμένος στην πυκνή βλάστηση, το πράσινο, τα νερά, τα πανέμορφα μονοπάτια και τα ρυάκια, αποτέλεσε το καταλληλότερο σκηνικό για να μεταφερθούν εικόνες ομορφιάς από όσους επισκέφθηκαν το νησί αυτές τις μέρες σ’ ολόκληρο τον κόσμο αλλά και να εντυπωσιάσουν όλους τους θεατές, συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν στα μονοπάτια για να απολαύσουν το θέαμα που προσφέρουν οι καλύτεροι αναβάτες του χώρου.

Στον αγώνα συμμετείχαν 53 αθλητές:
JUNIOR (15-18): 9

MEN (19-39): 17
MEN MASTERS (40-49): 9
VETERANS (+50): 8

Γυναίκες: 4
Ηλεκτρικά: 6

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Γενική κατάταξη

1ος: Γιάννης Γιαννόγλου, 2ος Dincer Unsal και 3ος Erik Esh
Γυναίκες:
1η: Sibel Ocal Berk 2η: Αναστασία Χατζέλη 3η: Binnur Ozylmaz
Ηλεκτρικά:
1ος Φώτης Τζανής, 2ος Kerem Yildirim, 3ος Bilal Korukcu
JUNIOR (15-18):
1ος: Χρήστος Μανωλέας 2ος: Πρόδρομος Γιαννίκος 3ος: Δημήτρης Μαντός
MEN (19-39):
1ος: Γιάννης Γιαννόγλου, 2ος Dincer Unsal και 3ος Erik Esh
MEN MASTERS (40-49):
1ος: Αναγνώστου Στρατής 2ος: Δημήτρης Μπάτσιος 3ος: Erman Balkin
VETERANS (+50):
1ος: Μάριος Λουτραγώτης 2ος: Γιώργος Καμάτσος 3ος: Δημήτρης Μοσχόβης

 

To top