Λήμνος: Ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Λήμνος: Ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου, από τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη η ορκωμοσία των 11 μόνιμων υπαλλήλων της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λήμνου, κατόπιν θετικής ανταπόκρισης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανού Πέτσα σε πάγιο αίτημα του Δήμου Λήμνου για ενίσχυση του μόνιμου προσωπικού του.

Η κρίσιμη αυτή δομή στελεχώνεται πλέον με 11 μόνιμους υπαλλήλους: μία κοινωνιολόγο, τέσσερις κοινωνικούς λειτουργούς, τρεις νοσηλεύτριες και τρεις υπαλλήλους του κλάδου οικογενειακών βοηθών.
Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά:
«Οι μονιμοποιήσεις αυτές αποτελούν δικαίωση εργαζομένων και ΟΤΑ, καθώς, μετά από είκοσι και πλέον χρόνια κατά τα οποία το προσωπικό εργαζόταν με συμβάσεις, έρχονται να εκπληρώνουν ένα πάγιο αίτημά μας. Εύχομαι στις υπαλλήλους της δομής καλή επιτυχία στο έργο τους. Να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με την ίδια αποτελεσματικότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο, καθώς το “Βοήθεια στο σπίτι” αποδεικνύει σε καθημερινή βάση αλλά και σε όλες τις κρίσιμες καταστάσεις, όπως τα χρόνια της πανδημίας, πόσο σημαντική είναι η προσφορά του».

 

 

To top