Διορισμοί εκπαιδευτικών: 175 μόνιμες θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας στο Βόρειο Αιγαίο

Διορισμοί εκπαιδευτικών: 175 μόνιμες θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας  στο Βόρειο Αιγαίο

Συνολικά 3770 νέους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το Υπ. Παιδείας μετά από απόφαση της Υπουργού  Ν. Κεραμέως , στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση. Αιτήσεις για διορισμό υποβάλλονται  από τη Δευτέρα 8 έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 . Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευσης  στο Βόρειο Αιγαίο ανακοινώθηκαν συνολικά 175 μόνιμες θέσεις από τις οποίες 66 στη Λέσβο

Δημιουργήθηκε επίσης Τμήμα ένταξης στο Νηπιαγωγείο Περάματος για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Μόνιμοι διορισμοί ανακοινώθηκαν και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και ειδικότερα στα Μουσικά σχολεία

«Σε συνέχεια των περίπου 24.700 μόνιμων διορισμών, των πρώτων που πραγματοποιήθηκαν μετά από 12 χρόνια στην εκπαίδευση, συνεχίζουμε την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μας με 3.770 περαιτέρω μόνιμους διορισμούς», δήλωσε σχετικά η υπουργός Παιδείας.

Συμπλήρωσε, ότι στόχος είναι «η βέλτιστη στελέχωση των σχολείων μας, οι πιο σταθεροί δεσμοί των εκπαιδευτικών με τους μαθητές, η δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης των εκπαιδευτικών μας, η καλύτερη οργάνωση της σχολικής μονάδας». «Και οι αναπληρωτές να επιτελούν πράγματι έργο αναπλήρωσης και όχι μόνιμο εκπαιδευτικό έργο», κατέληξε.

Ειδικότερα, με απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας και που, σύμφωνα με το υπουργείο, έχει σταλεί προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ανακοινώνεται ο αριθμός κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση, καθώς και περιοχή διορισμού, των θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς και καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για μόνιμο διορισμό σε συγκεκριμένες περιοχές διορισμού, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών.

Μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της, καθώς και την ακριβή προθεσμία εντός της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για διορισμό οι ενδιαφερόμενοι.

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Μουσικά σχολεία
To top