Kοινή προεκλογική ομιλία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στη Γέρα

Kοινή προεκλογική ομιλία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ  στη Γέρα

Κοινή προεκλογική ομιλία πραγματοποίησαν  το βράδυ της Παρασκευής οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λέσβου στη Γέρα.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παππάδο της Γέρας, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου, όπου πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών του κόμματος (πλην της κ. Μάγδας Τούφου από τη Λήμνο).

Κατά τις τοποθετήσεις τους, οι υποψήφιοι Μιχάλης Μαμάκος, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, Γιώργος Πετρέλλης και Βάσω Χοχλάκα μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις θέσεις τους για όλα τα κομβικά ζητήματα τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Όλοι τους, όπως και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος, Γιώργος Μήλιος, απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες της Λέσβου, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ώστε η δυναμική επιστροφή της δημοκρατικής παράταξης να συνοδευτεί και με εκλογή Βουλευτή από τον Νομό Λέσβου στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου.

To top