Έχασε τη μάχη για τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

Έχασε τη μάχη για τη ζωή  η Φώφη Γεννηματά

Κατέληξε σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι  η Φώφη Γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό σε ηλικία 56 ετών.

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε με γενναιότητα για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο, η υγεία της όμως επιδεινώθηκε ραγδαία και ταχύτατα, τις τελευταίες ώρες.

Εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 12 Οκτωβρίου με υποτροπή της βασικής νόσου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός:

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στην Μητρόπολη Αθηνών. Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κηδείας της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, κηρύσσεται εθνικό πένθος.

UPDATE – Η Λέσβος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά 

Ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ  Λέσβου   Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook

«Αποχαιρετούμε με βαθιά λύπη τη Φώφη Γεννηματά.
Θα αποτελεί παράδειγμα προς όλους και όλες, διότι στην πολιτική της διαδρομή και στην πορεία της υγείας της υπήρξε γενναία και αγωνίστρια μέχρι τέλους!»
Καλό ταξίδι…

Η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ , Δημοτική σύμβουλος Βάσω Χοχλάκα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της

«Ανείπωτη η θλίψη για το χαμό σου..Η γενναιότητα, το ήθος σου, το ψυχικό σου σθένος παρακαταθήκη για όλους εμάς. Καλό ταξίδι»

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης σε γραπτή δήλωσή του τονίζει τα εξής:

«Η αδόκητη απώλεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας, μας προκαλεί τεράστια θλίψη. Με προσήλωση και βαρύ το αίσθημα της ευθύνης υπηρέτησε άξια την δημοκρατία και τους Έλληνες πολίτες. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

To top