Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ανδριώτης από τη ΔΕΥΑΛ: «Δεν επιθυμώ να διαταράξω την πολιτική γαλήνη των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας»

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Ανδριώτης από τη ΔΕΥΑΛ: «Δεν επιθυμώ να διαταράξω την πολιτική γαλήνη των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας»

Παραιτήθηκε από τη θέση του άμισθου εξωτερικού συνεργάτη της ΔΕΥΑΛ ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Ανδριώτης. «Δεν επιθυμώ να διαταράξω την πολιτική γαλήνη των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του με σαφείς αιχμές κατά της παράταξης Μαμάκου.

Είχε προηγηθεί  λίγες ημέρες πριν γραπτή δήλωση του επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε τον τόπο μας” με την οποία είχε εξαπολύσει κριτική κατά του πρώην μέλους της παράταξής του – ο κ. Ανδριώτης είχε διαγραφεί από την παράταξη Μαμάκου – κατηγορώντας τον για “καρεκλοκενταυρία” και  “αμοραλισμό”. «Η δική μας παράταξη δεν επέλεξε να συρθεί σε μια συνεργασία η οποία θα είχε ως βάση την καρέκλα και τα οικονομικά οφέλη ως αντιστάθμισμα στο ναι σε όλα κάτι που απορρίψαμε από την πρώτη στιγμή και το κάναμε σαφές σε όλους τους τόνους» είχε αναφέρει ο κ. Μαμάκος αναφερόμενος στο ναυάγιο της δικής του συνεργασίας με την παράταξη της δημοτική αρχής.  Και συνέχιζε «χαιρόμαστε γιατί διαπιστώνουμε ότι συγκεκριμένα συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά τα οποία πολέμησαν με κάθε τρόπο τη δική μας συνεργασία, συμπράττουν πλέον με τους θιασώτες του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και δικαιώνουν για μια ακόμη φορά τη στάση μας να μείνουμε  πιστοί στις αρχές  μας και τις θέσεις μας».

Στην επιστολή παραίτησης προς το Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ ο  κ. Ανδριώτης αναφέρει τα εξής: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ της ΔΕΥΑΛ, για την πρόταση να αναλάβω καθήκοντα άμισθου εξωτερικού συνεργάτη, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Ως υπεύθυνος πολίτης και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρώ ότι μπορούσα να προσφέρω, και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις, και γνώσεις διαθέτω, στην καλύτερη λειτουργία της ΔΕΥΑΛ, προς όφελος των πολιτών της Λέσβου.
Επειδή δεν επιθυμώ να διαταράξω την πολιτική γαλήνη, των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας, της διαφάνειας , και της ηθικής , και κυρίως επειδή δεν επιθυμώ να δημιουργηθεί αναστάτωση, σας κάνω γνωστό ότι δεν αποδέχομαι την πρόταση.
Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται, εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας».

 

 

To top