Ανδρουλάκης από τη Λέσβο : «Χυδαίο ψηφιακό παρακράτος κουκουλοφόρων από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»

Ανδρουλάκης  από τη Λέσβο : «Χυδαίο ψηφιακό παρακράτος κουκουλοφόρων από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»

Στη Λέσβο  επισκέπτεται από σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε στις 10.30 το πρωί με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο . Σε δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης  εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο «για χυδαίο  ψηφιακό παρακράτος κουκουλοφόρων » δείχνοντας την υπόθεση Γεωργούλη και την δημοσιοποίηση του ονόματος της γυναίκας που έκανε την καταγγελία αλλά και  για την τοξικότητα των σχολίων στο διαδίκτυο. «Αυτοί οι χυδαίοι κουκουλοφόροι στοχοποιούν ανθρώπους που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τόνισε τα εξής :

«Η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι προτεραιότητα κάθε πολιτισμένης κοινωνίας. Θεωρώ, αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο, και όχι μόνο, τις τελευταίες ώρες.
Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη λειτουργία ενός ψηφιακού παρακράτους, “κουκουλοφόρων”, ψηφιακών συμμοριών, που στοχοποιούν προσωπικότητες ανθρώπων, που είτε θεωρούν ότι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια τους είτε για άλλους δικούς τους λόγους.
Κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης έχει χρέος να σταθεί απέναντι σε αυτές τις απάνθρωπες πρακτικές. Είναι πρακτικές, που δεν αξίζουν σε μία ευρωπαϊκή χώρα. Δεν αξίζουν στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, στην Ελλάδα των αγώνων για το Κράτος Δικαίου. Γι΄ αυτό, έχουμε χρέος να σταθούμε απέναντι σε όλους εκείνους, που δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την εποχή, που αυτές οι πρακτικές γίνονταν αποδεκτές. Έχουμε τη δύναμη να εναντιωθούμε σε αυτό το ψηφιακό παρακράτος, το οποίο υποβαθμίζει κάθε έννοια κράτους δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

 

Τόνισε ότι η  αυτοδιοίκηση  και ιδιαίτερα ο πρώτος βαθμός χρειάζεται στήριξη και το ΠΑΣΟΚ έδωσε αρμοδιότητες στους φορείς που έρχονται σε πρώτη επαφή με τον πολίτη.

Σε τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ   αναφέρθηκε στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τη Λέσβο. Τόνισε ότι το έργο του φράχτη στον Έβρο ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε  όμως ότι  δεν φθάνει όμως αυτό αφού δεν έχουν γίνει ενέργειες για την αναθεώρηση του κανονισμού του Δουβλίνου που επιβάλλει η πρώτη χώρα εισόδου ως υπεύθυνη για απονομή ασύλου.

To top