Μετά τον «κομματάρχη» κυκλοφόρησε νέο σποτ του Ιάσωνα Πιπίνη

Μετά τον «κομματάρχη» κυκλοφόρησε  νέο σποτ του Ιάσωνα Πιπίνη

Μετά την παρουσίαση του πρώτου του προεκλογικού σποτ,  με τον  «κομματάρχη» που έγινε viral και προκάλεσε συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις, ο  υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ιάσων Πιπίνης έδωσε στη δημοσιότητα το νέο του σποτ, το οποίο αυτή τη φορά δεν περιέχει αιχμές και χιούμορ, αλλά προτάσεις.

Οι προτεραιότητες που θέτει ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Λέσβου είναι ο τομέας της υγείας, ο τουρισμός, οι νέοι και ο πρωτογενής τομέας, ενώ για μια ακόμη φορά κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους με αναπηρία.

Μέσα από μια γρήγορη εναλλαγή εικόνων και έντονη μουσική, το σποτ που διαρκεί περίπου ένα λεπτό, επιχειρεί,  να προβάλλει τις προτάσεις και τις προτεραιότητες του υποψήφιου βουλευτή. Εκφωνητής είναι μια ιδιαίτερα γνώριμη, στο ελληνικό κοινό, τηλεοπτική φωνή που ακούγεται σε πολλά τηλεοπτικά σποτ. Στο βίντεο προβάλλονται φωτογραφίες του υποψηφίου βουλευτή  από τις επισκέψεις και συναντήσεις του σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, ενώ υπάρχει αναφορά και στη γενέτειρα του το Μεσότοπο.

Αναφερόμενος στο σχέδιο που υπόσχεται να υλοποιήσει αν εκλεγεί βουλευτής, προσθέτει: «Μέτρα με επίκεντρο τους νέους, δίνοντας κίνητρα για να παραμείνουν στα χωριά μας. Στήριξη για τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Ενίσχυση των δομών, για ισότιμη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τα αγαθά. Μέτρα για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς. Η αναμόρφωση του Νομού Λέσβου χρειάζεται σχέδιο. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε» καταλήγει το νέο προεκλογικό σποτ του κ. Ιάσονα Πιπίνη, που έχει ως κεντρικό σύνθημα: «’Έντιμη επιλογή για τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο».

To top