H Εθνική ομάδα Βόλεϊ Παίδων στη Λέσβο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

H Εθνική ομάδα Βόλεϊ Παίδων στη Λέσβο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Το δήμαρχο Δυτικής Λέσβου επισκέφθηκε η Εθνική ομάδα Βόλεϊ Παίδων στο γραφείο του, ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων που θα διεξαχθεί ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά στο νησί μας στις 21, 22 & 23 Απριλίου στο ΔΚΓ Νεάπολης.

Η εθνική ομάδα φιλοξενείται αυτές τις ημέρες για την προετοιμασία της από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και ειδικότερα το ΝΠΔΔ που έχει καλύψει τα έξοδα των παιδιών για να βοηθήσει στην προσπάθεια τους.

Στη συνάντηση γνωριμίας των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής μας με το Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ζαχαρώ Ιωακείμ, ο Τεχνικός ομάδας Πριόβολος Ιωάννης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ρουσάκης Γρηγόριος και ο Βοηθός Προπονητή Βασίλειος Θεοδωράκης ευχαρίστησαν το Δήμο για τη θερμή υποστήριξη, δωρίζοντας στο Δήμαρχο τη φανέλα της Εθνικής με τις υπογραφές των νεαρών διεθνών μας και ένα αναμνηστικό λάβαρο της ομάδας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Σωκράτης Γιακουμής και η εκπρόσωπος του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου, Βασιλική Παπασταύρου.

Ο Δήμαρχος από τη μεριά του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο επικείμενο τουρνουά και φυσικά την πρόκριση της Εθνικής μας στην τελική φάση του Ευρωβόλεϊ, τονίζοντας τη σημασία της φιλοξενίας μεγάλων και διεθνών διοργανώσεων στο νησί. Ανέφερε δε τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει, προκειμένου η Λέσβος σύντομα να αποκτήσει ένα υπερσύχρονο κλειστό γυμναστήριο στην Καλλονή και να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή.

To top