Συγκέντρωση Ετεροδημοτών Άνω Γαλατσίου με Μαρία Κομνηνάκα

Συγκέντρωση Ετεροδημοτών Άνω Γαλατσίου με Μαρία Κομνηνάκα

Συγκέντρωση-συζήτηση διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Άνω Γαλατσίου, με κεντρική ομιλήτρια τη Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτή στο Νομό Λέσβου και εκ νέου υποψήφια. Στη συγκέντρωση επίσης παρευρίσκονταν ο Χρήστος Σαλταπίδας και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών και ο Παναγιώτης Βαλάκος, Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Μυτιλήνη.

Σε αυτή αρχικά παρουσιάστηκε η εκ νέου υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Γρηγόρη Χαραλαμπίδη για Δήμαρχος στο Δήμο Γαλατσίου, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη για ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές και ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός του Γαλατσίου και η γειτονιά των Καραγιαννέικων.
Η βουλευτής Μαρία Κομνηνάκα ανέδειξε την ανάγκη στήριξης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, απαντώντας και στα κάλπικα διλήμματα περί σταθερής κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως οποιαδήποτε και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει το αντιλαϊκό έργο των προηγούμενων . Ανέδειξε και τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί της Λέσβου, αφού παρευρίσκονταν πολλοί κάτοικοι της περιοχής από το νησί και ετεροδημότες. Σημείωσε πως τα προβλήματα αυτά αναδεικνύονται σταθερά από το ΚΚΕ και στη Βουλή, τονίζοντας την ανάγκη για τη Λέσβο εκλογής βουλευτή από το ΚΚΕ και στις επόμενες εκλογές.

To top