Νοσοκομείο Μυτιλήνης: Δράση καταγραφής βηματοδοτών και απινιδωτών

Νοσοκομείο Μυτιλήνης: Δράση καταγραφής βηματοδοτών και απινιδωτών

Δράση ελέγχου και καταγραφής των βηματοδοτών και απινιδωτών  που φέρουν συμπολίτες μας οργανώνει η Διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου σε συνεργασία με τη Καρδιολογική Κλινική και τον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου.  Η καταγραφή θα γίνει την Τετάρτη 19/4 , την Πέμπτη 20/4 και την Πέμπτη 27/4 από τις 9 -12 το πρωί στην κεντρική είσοδο και στο γραφείο πληροφοριών του Νοσοκομείου.

Η δράση οργανώνεται με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, και μετά από έγκριση της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου και του Υπουργείου Υγείας. Προϋπόθεση για την επιτυχία της δράσης αποτελεί η λεπτομερής καταγραφή των κατοίκων που διαμένουν μόνιμα στο νησί μας και του τύπου των συσκευών τις οποίες φέρουν.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους όπως προσέλθουν οι ίδιοι ή σε περίπτωση αδυναμίας τους συγγενικά και φιλικά πρόσωπα τα οποία και θα προσκομίσουν την ταυτότητα του βηματοδότη με σκοπό την ακριβή καταγραφή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν χωρίς ραντεβού για καταγραφή και ώρες 9-12 το πρωί στην κεντρική είσοδο και στο Γραφείο Πληροφοριών του Βοστάνειου Νοσοκομείου τις εξής ημέρες:  Τετάρτη 19/4/2023, Πέμπτη 20/4/2023, Τέταρτη 26/4/2023 και Πέμπτη 27/4/2023.

Όπως τονίζει σχετική ανακοίνωση «Η ακριβής καταγραφή, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης. Επιδιώκουμε μελλοντικά ο έλεγχος των βηματοδοτών και απινιδωτών να πραγματοποιείται στο Νοσοκομείο μας με σκοπό να περιορίσει την μετακίνηση των συμπολιτών μας σε κέντρα της Αθήνας και της ηπειρωτικής Ελλάδας, μειώνοντας την οικονομική επιβάρυνση και προσωπική ταλαιπωρία που συνεπάγεται αυτή η μετακίνηση» .

To top