«Κύριε Κομματάρχα!» Ένα χιουμοριστικό αλλά και αιχμηρό προεκλογικό σποτ από τον Ιάσων Πιπίνη

«Κύριε Κομματάρχα!» Ένα χιουμοριστικό αλλά και αιχμηρό προεκλογικό σποτ από τον Ιάσων Πιπίνη

Ένα χιουμοριστικό αλλά ταυτόχρονα αιχμηρό προεκλογικό σποτ, για την «πελατειακή λογική» και την «παλαιοκομματική νοοτροπία», με πρωταγωνιστή στο ρόλο του “Κομματάρχη” τον γνωστό ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη, ετοίμασε ο Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης, στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο, κυρίως, στο νεανικό κοινό.

Στο βίντεο, που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζεται ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος υποδύεται έναν παλαιοκομματικό πολιτικό, που περπατάει στην προκυμαία της Μυτιλήνης και ακούγοντας στο «κύριε κομματάρχα!», όπως τον προσφωνούν, τάζει διάφορα απίθανα πράγματα στους ψηφοφόρους του, όπως μια γέφυρα που θα ενώνει… την Καλλονή με τη Μυτιλήνη.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ως άλλος «μαυρογιαλούρος», υπόσχεται ρουσφέτια στο γραφείο του στους ψηφοφόρους του που τον επισκέπτονται, με το σποτ να αφήνει σαφείς αιχμές ότι παρόμοιες πρακτικές ακολουθούνται και στη Λέσβο.

Στο τέλος του βίντεο, διάρκειας δυο λεπτών, που ως φαίνεται στοχεύει κυρίως στο νεανικό κοινό, εμφανίζεται ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, καλώντας τους πολίτες «να αφήσουν πίσω νοοτροπίες του παρελθόντος» και να «γυρίσουν σελίδα». Ο κ. Πιπίνης, που χρησιμοποιεί για την υποψηφιότητα του το σλόγκαν «έντιμη επιλογή για τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο», κάνει λόγο για «αναμόρφωση του Νομού Λέσβου», που μπορεί να επιτευχθεί, όπως λέει, «αν δουλέψουμε όλοι μαζί με σχέδιο».

Τα γυρίσματα του προεκλογικού σποτ πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή. Μάλιστα τότε ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με τον κ. Πιπίνη, και αναφερόμενος στη Λέσβο έκανε λόγο για «μαγικό προορισμό και τον χειμώνα».

 

To top