Βραβεύθηκε ο αξιωματικός του Λ.Σ Γιώργος Κουτρομπίλας από τον Υπουργό Ναυτιλίας

Βραβεύθηκε ο  αξιωματικός του Λ.Σ  Γιώργος Κουτρομπίλας από τον Υπουργό Ναυτιλίας

Μεταξύ των στελεχών του Λιμενικού Σώματος που βραβεύθηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποίηθηκε στις 29 Μαρτίου στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ήταν και ο αξιωματικός του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης  Γιώργος Κουτρομπίλας για την πολυετή συνεισφορά του στη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων την προστασία της ανθρώπινης ζωής και για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου αναφέρει τα εξής:

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ένωσή μας, αλλά και τον τόπο μας, το γεγονός ότι σε περίοπτη θέση μεταξύ των βραβευθέντων ήταν ο Σημ/ρος Λ.Σ. ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ Γεώργιος, Διοικητής Ασφαλείας – Π.Ο.ΔΙ.Ν. (Δίωξη Ναρκωτικών) του Κ. Λ. Μυτιλήνης. Ο Συνάδελφός μας βραβεύθηκε για την πολυετή και πολύτιμη συνεισφορά του στην προστασία των θαλασσίων συνόρων, της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και την πρόληψη και καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Για εμάς όλους και για την Τοπική κοινωνία είναι γνωστή η δράση του Συναδέλφου μας τόσο υπηρεσιακά όσο και σε άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής του τόπου και μας ικανοποιεί η αναγνώριση των προσπαθειών του, πολύ δε περισσότερο όταν, όπως και ο ίδιος επεσήμανε, η βράβευση αυτή στην ουσία αντικατοπτρίζει στο πρόσωπό του, όλα τα Στελέχη που υπηρέτησαν και υπηρετούν στο Β.Α. Αιγαίο και που σαν γροθιά ενωμένοι, αποφασισμένοι και αποδεδειγμένα αποτελεσματικοί προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία αυτή της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, διότι πέρα από τις όποιες επισημότητες συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση και ενίσχυση του ηθικού μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ.κ. Δωρόθεος Β, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΒτΕ, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο εκπρόσωπος του Προέδρου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Δημήτριος Βρόντος, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας ΙΜΟ, Ευθύμιος Μητρόπουλος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, Εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, διαπιστευμένοι στην Ελλάδα Ξένοι Πρέσβεις, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρόλιας, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, οι Γενικοί Γραμματείς Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου Πάτροκλος Γεωργιάδης, εκπρόσωποι των Αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Δήμαρχοι, ναυτιλιακοί παράγοντες και οι συγγενείς των βραβευθέντων.

 

To top