Περιοδεία της Μαρίας Κομνηνάκα και της Νίκης Τσιριγώτη σε Λουτρά και Μανταμάδο

Περιοδεία της Μαρίας Κομνηνάκα και της Νίκης Τσιριγώτη σε Λουτρά και Μανταμάδο

Tα Λουτρά και το Μανταμάδο επισκέφθηκε η Βουλευτής του Νομού Λέσβου του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια Μαρία Κομνηνάκα, μαζί με την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Νίκη Τσιριγώτη, το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2023

Από τη συζήτηση που έγινε με τους κατοίκους των χωριών αναδείχθηκαν τα προβλήματα των περιοχών αλλά και οι δράσεις του ΚΚΕ εντός και εκτός κοινοβουλίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η συζήτηση γύρω από της τροπολογίες που έχει καταθέσει στη Βουλή το ΚΚΕ για τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τα ζητήματα υγείας και την ακρίβεια αλλά και τις ευθύνες των αστικών κομμάτων που έχουν απορρίψει όλες τις τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ για την ανακούφιση του λαού. Φάνηκε ότι η ενδυνάμωση του ΚΚΕ είναι ο μόνος τρόπος να την ‘’πληρώσουν’’, οι πραγματικοί υπαίτιοι ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για όσα περνάει ο ελληνικός λαός. Ιδιαίτερη ήταν η ανησυχία των κατοίκων για την ερήμωση των χωριών στην υπαίθρο της Λέσβου λόγω της ακρίβειας, της ανεργίας και των υποβαθμισμένων δομών υγείας αλλά. Επιβεβαιώθηκε επίσης η ανάγκη ύπαρξης Κομμουνιστή βουλευτή στη βουλή από το νησί που δεν μασάει τα λόγια του και θέτει τα προβλήματα των νησιωτών στο προσκήνιο όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ.

Η Μαρία Κομνηνάκα τόνισε:

“Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών, δεν αφορά την επιλογή ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλαν τη σφραγίδα τους με την πολιτική που υλοποίησαν, υλοποιούν και έχουν στα προγράμματά τους. Δεν αφορά στην επιλογή, με ποιον θα χάσουμε περισσότερα, ποιος θα δουλέψει για τα κέρδη των λίγων, ποιος θα υπερασπίζεται τα μονοπώλια για να χάνει ο λαός σε εισόδημα, δικαιώματα, πρόσβαση στην υγεία. Ούτε φυσικά αποτελεί εναλλακτική το ΠΑΣΟΚ, που θέλει να πάρει τη βουλευτική έδρα από το ΚΚΕ για να την καταθέσει είτε σε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, είτε σε κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.
Το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα πάρει συγχωροχάρτι η εγκληματική πολιτική που απαξίωσε και τσάκισε την υγεία και ασφάλεια σε μέσα και υποδομές στο νησί και τη χώρα, ή αν θα δυναμώσει το ΚΚΕ, το μοναδικό Κόμμα που έδωσε πνοή, διάρκεια και αποτέλεσμα στον αγώνα των νησιωτών και όλου του λαού για ζωή με δικαιώματα.”

To top