Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Μυτιλήνη

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Μυτιλήνη

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί μια ακόμα χρονιά στα Πασχαλινά Bazaars που διοργανώνει στη Μυτιλήνη .

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου διεξάγεται με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» , στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου από τις 10:00 π.μ εως 16:00μ.μ

Πασχαλινό bazaar θα διεξαχθεί επίσης από τη Τρίτη 4 Απριλίου έως και το Σάββατο 8 Απριλίου, με την υποστήριξη του Δήμου Μυτιλήνης, στον Πεζόδρομο της Ερμού από τις 10:00 εως 15:00 (πίσω από το κατάστημα της Τράπεζας Ελλάδος).

Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Άλλωστε χάρη στη συμμετοχή όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2022 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με τη δική σας υποστήριξη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ένα ακόμα Πάσχα, θα βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί και θα του παρέχει την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

 

To top