Με επίθεση στον Ταξιάρχη Βέρρο ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Λέσβου ο Απ. Αλατζάς

Με επίθεση στον Ταξιάρχη  Βέρρο ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Λέσβου ο Απ. Αλατζάς

Με ολομέτωπη επίθεση στο Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, ο σημερινός Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Απόστολος Αλατζάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Δυτικής Λέσβου. Συγκεκριμένα ο κ. Αλατζάς κατηγορεί τον Δήμαρχο για λειτουργία του Δήμου ως «ενός ανδρός αρχή» για αδιαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών ενώ αναφέρεται και στο θέμα του μεταναστευτικού, τονίζοντας ότι «εκμεταλλεύθηκε για προσωπικό του όφελος, τους αγώνες του Λεσβιακού λαού».

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς πριν από τέσσερα χρόνια, έφθασε στο τέλος της τετραετίας να αποτελεί την «ενός ανδρός αρχή». Ο Δήμαρχος και η δημοτική του αρχή, όση του απέμεινε με δύο τρεις υποτακτικούς, λειτουργεί τον δήμο με πλήρη αδιαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών, απαξιώνει την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, στοχεύει στην προσωπική του προβολή και τα δικά του συμφέροντα, δεν έχει αναπτυξιακό όραμα, αυτοϊκανοποιείται με την διεκπεραίωση μικροέργων, που άλλοι είχαν σχεδιάσει και εξασφαλίσει τις χρηματοδοτήσεις.

Εκμεταλλεύτηκε για προσωπικό του όφελος τους αγώνες του Λεσβιακού λαού στο θέμα του μεταναστευτικού και δεν θέλησε ποτέ να συνεργαστεί με άλλους φορείς του νησιού για την συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων και την στοχευμένη ενιαία ανάπτυξη.

Σήμερα, που η πολιτεία, δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης, με σειρά έργων (οδικός άξονας Καλλονής – Σιγρίου, Λιμάνι Σιγρίου, οδική αρτηρία Καλλονής – Πέτρας – Μολύβου, Φράγμα Τσικνιά), χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να μπορεί με αξιοκρατία, διαφάνεια και αποφασιστικότητα, να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που δίνονται.

Έτσι αποφάσισα με πολλούς άλλους συνδημότες μου που ζούμε την καθημερινότητα αυτού του τόπου, που τον πονάμε και τον αγαπάμε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως Δήμαρχος, για να αποκτήσει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου μια δημοτική αρχή αντάξια των προσδοκιών του που να λειτουργεί προς όφελος των δημοτών και όχι προς όφελος διαφόρων συμφερόντων.

Αρχές μου είναι: η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η αξιοκρατία, η πλήρης διαφάνεια, η δημοκρατική λειτουργία, ο διάλογος και η συναντίληψη.

To top