Προκήρυξη για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Πάμφιλα-Παναγιούδα

Προκήρυξη για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Πάμφιλα-Παναγιούδα

Προκήρυξη της διαδικασίας ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΜΦΙΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ», υπέγραψε την Τετάρτη 29 Μαρτίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση του χωμάτινου δρόμου που ξεκινά από τον οικισμό Παναγιούδας και συγκεκριμένα από τη θέση «Καλαμιάρης» και συνεχίζεται προς τον οικισμό Παμφίλων, καταλήγοντας νότια (στη θέση «Αγ. Γεώργιος») αλλά και ανατολικά (στη θέση Γήπεδο Παμφίλων). Το συνολικό μήκος αυτού του δρόμου είναι 810 μ., ενώ το πλάτος του είναι 5μ.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με το ποσό των 145.000€ και από ίδιους πόρους του Δήμου με το ποσό των 50.500 €. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης  του έργου είναι δώδεκα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού, Στρατής Τζιμής, επεσήμανε: «Αξιοποιώντας τις χρηματοδοτήσεις από το Υπουργείο Μετανάστευσης αναβαθμίζουμε με έργα υποδομής περιοχές που στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα εξαιτίας του προσφυγικού. Έχουμε, ήδη, υλοποιήσει και θα υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα έργα στις όμορες Κοινότητες με το πρώην ΚΥΤ Μόριας».

To top